Power Work on the spot

Voorzieningen voor beurzen en evenementen

PW-Elektra kan voor u de gehele elektra infrastructuur verzorgen voor uw beurs of evenement.
Informatie/contact? klik hier.

Werkend vanuit vaste voorzieningen (van energiebedrijf of locatie) of tijdelijke voorziening (aggregaten) naar de gewenste verdeling per deelnemer of stroomvragend punt wordt het hele gebeuren voorzien van elektra aansluiting op elke gewenste stroomsterkte. Het installeren van tijdelijke stroomvoorzieningen vereist niet alleen de nodige expertise. Ook de apparatuur moet in orde zijn. PW-Elektra heeft een eigen installatiesysteem waarmee op een zeer flexibele wijze invulling aan alle mogelijke specificaties voldaan wordt, ongeacht de aard van het evenement.

Veilig

Wij beschikken over een reeks van professionele technische voorzieningen. Daarmee bouwen we in korte tijd deugdelijke en degelijke installaties op, functioneel en veilig.

Op maat

Ons modulair opgebouwd installatiesysteem stroomlijnt alle energievoorziening, van aggregaat tot stekkerdoos. Geen evenement is gelijk. Voor bezoekers of deelnemers is dat juist het verrassende. Maar voor u als organisator kan het best lastig zijn. Overtuig uzelf op stroomvoorzieningen vertrouw op PW-Elektra's deskundigheid in flexibele oplossingen.

Service

Met raad en daad

Hoe zorgvuldig onze systemen ook geïnstalleerd zijn, zodra het evenement begonnen is, kunnen zich ongewenste, soms kostbare, incidenten voordoen. Ook dan kunt u op ons rekenen.

Stel u eens voor:

  • Het bezoekersaantal loopt 'uit de hand', de catering heeft meer stroom nodig ...
  • Vandalen vernielen in een onbewaakt ogenblik een lichtinstallatie ...
  • De thermostaat van de heater raakt ontregeld...

Allemaal situaties waarin u een beroep kunt doen op onze assistentie. Daar gaan we heel ver in. PW-Elektra is namelijk zeven dagen per week, 24 uur per dag stand-by. Eén telefoontje is genoeg om de hulp van onze storingsmonteurs in te roepen. Zij verhelpen storingen en andere calamiteiten zo snel en effectief mogelijk, zodat de voortgang van het evenement niet in gevaar komt. Sommige festiviteiten vereisen dat één van onze storingsmonteurs continu ter plekke is. Ook daar zorgen we voor.